Arrangementer

Lørdag den 29. juni 2019

Sidste danseaften før sommerferien. Butterflies er tilbage igen. Vi kender de to fætre fra utallige danseaftener. Der er god musik og sang, og der er gang i dansen.

Skal du spise før dans: Buffet
Det er en god idé at bestille i tid. Ring dagen før (gerne tidligere) og bestil mad på tlf. 55 50 00 05 efter kl. 15.00.

Orkesterbiografi

De to fætre dannede duoen SPAR 2 i 1988 og spillede de næste mange år bl.a. til revy på Lindenborg Kro sammen på Keld & Hilda, på færgerne mellem Oslo og København samt til et utal af privatfester.
I forbindelse med deres første CD udgivelse i 2003 skiftede de navn til Butterflies, da der var for mange om navnet SPAR 2.
Butterflies gør meget ud af, at deres lyd skal være 100% i orden for alle, hvilket vil sige, at lige meget hvor man sidder i salen, skal man kunne høre musikken. Derfor medbringer Butterflies altid anlæg tilpasset til arrangementet størrelse. Så ved privatfester medbringes et anlæg passende til stedets størrelse og ved store halfester og udendørs arrangementer medbringes et stort anlæg med masser af overskud og vellyd.

Brian

Brian kom til verden 24. august 1970 på en smuk sommerdag. Ved fødslen vejede han 3800g – det har dog ændret sig noget siden…
Den musikalske karrierer startede med guitaren, da Brian var syv år gammel. Brian fik sit første orgel af sine forældre, da han blev konfirmeret, og han havde sit første spillejob på Kong Valdemar i 1987. Brian starter 1985 i lære som butiksslagter i Kvikly Vordingborg men har siden 1988 levet af musikken.
I 1993 mødte han sin kone Annbritt, som han giftede sig med i 1998. I dag er de bosat på en dejlig gård på Nordfalster sammen med datteren Thea, én hund, to katte, én kanin samt én ged.
Brian som til dagligt bliver kaldt “kapelmesteren” sørger for, at vi får nye numre, og at kontrakter altid bliver sendt til tiden.

Fætter

Fætter kom til verden 17. februar 1971 på en kold vinterdag med masser af sne. Ved fødslen vejede han 4200g. (han har altid været orkestrets store dreng).
Fætters musikalske karriere startede, da han var syv år gammel, hvor har slog på tromme i Prins Jørgens garde. Fætter fik lige som Brian også et orgel i konfirmations gave – fætter kom dog aldrig til at spille på det! Det første trommesæt fik han i 1987, da han endelig fik overtalt sine forældre. Fætter starter i 1987 i lære som tøjhandler, og efter endt uddannelse startede han i en børnehave som medhjælper. Der arbejdede han så, til han i 2007 igen fandt tilbage til tøjbranchen.
Fætter er den lykkelige indehaver af tre søde børn i alderen 12-18 år.
Fætter er orkestrets blæksprutte, som sørger for alt fra at sende CD’ere til kontakten til pressen og meget mere.
Danseforeningen har Butterflies på programmet adskillige gange i løbet af året, og der er altid fuldt hus.